Joomla gallery by joomlashine.com

Minding Animals

  • Portal for menneske-dyr studier i Norden

    Under vår portal for studier av forholdt mennesker-dyr finner du flere nyheter, nyttige ressurser og oversikt over fagfeltet som studerer forholdet mellom mennesker og andre dyr i Norden.

    http://mindinganimals.no/index.php/menneske-dyr-portal

  • Fiskelykke (Trondheim 20. august)

    <flashrichtext version="1"> <textformat font="Verdana" size="10" color="734012" bold="false" italic="false" underline="false" url="" target="" align="left" leftMargin="0" rightMargin="0" indent="0" leading="2" blockIndent="0" kerning="false" letterSpacing="0" display="block">Dyreetikkonferansen er en årlig møteplass for formidling, utveksling og debatt for de ulike aktørene som er interessert i dyreetikk og dyrevelferd i Norge. Årets konferanse finner sted under fiskerimessen Nor-Fishing i Trondheim 20. august 2014 (Trondheim Spektrum, Hall H). Mer om konferansen ...)</textformat> </flashrichtext>

    http://dyreetikkonferansen.no/

Menneske-dyr studier

Forskning på forholdet mellom mennesker og dyr er et voksende felt både i Norge og internasjonalt. Minding Animals Norge ble etablert med sikte på å fange opp denne interessen i norsk sammenheng, og tilgjengeliggjøre informasjon og nyheter fra menneske-dyr studiefeltet.

Om Minding Animals Norge...

Minding Animals-legatet

Minding Animals Norge sitt legat til fremme for Human-Animal Studies.

Minding Animals-legatet gis til en student for arbeid med en bacheloroppgave med tema knyttet til Human-Animal Studies (relasjoner mellom mennesker og dyr). Studentens fagområde kan være innenfor samfunnsvitenskap eller humanistiske fag. 

Søknadsfrist er 1. februar.

Søknaden skal inneholde: Et kort sammendrag (ca. 500 ord) av tema, problemstilling og tilnærming. Send i tillegg din CV.

Vinneren får et stipend på 5.000 kr., og mulighet til å presentere bacheloroppgaven på Minding Animals Norge sitt årlige forskningsseminar. Vinneren må sende et eksemplar av bacheloroppgaven til Minding Animals Norge. 

Legatet deles ut en gang I året av styret i Minding Animals Norge. 

Søknader sendes til:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Dersom du vil gi en gave til Minding Animals-legatet, for å bidra til at vi kan dele ut stipend i mange år fremover, kan du gjøre dette ved å bruke vår gavekonto, 1254.20.67150 (Cultura Bank). Merk betalingen ”Støtte til MAN-legat”. Vi gjør oppmerksom på at MAN forsøker å få status som en forening som kan motta gaver med skattefradrag, men at vi i skrivende stund ikke har dette på plass.

 

    

 

Kommende hendelser

Ingen hendelser

Følg oss på Twitter

Free business joomla templates